keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kaikkea muuta kuin arkipäivän säheltämistä.

Tulipahan taas mieleen, etten ole aikoihin tätäkään päivittänyt. Kuinka ihmeessä minä saisin ryhdistäydyttyä tähänkin hommaan :o 

Nyt onkin hyvää aikaa kirjoitella blogiini viimeaikaisia tapahtumpi! Ilmeisestikin olen saanut kylmää sunnuntai-maanantai välisenä yönä kävellessäni vesisateessa baariseissun jälkeen. 

Tämä baarireissu olikin kaikkea muuta kuin tavallinen tyttöjen biletysilta :D Ystäväni pyysi minua aloittelemaan luokseen ja vietimmekin iltaa pelaten korttia ja juoruillen kaikkea turhaa :D Tämän jälkeen päätimme lähtä kolmen typyn voimin Corner inn:iin :) Kerkesimmekin tanssahdella muutamat biisit ja baari olikin kyllä aika hiljainen sunnuntai yönä. Ehkäpä perjantain Klamydian keikka ja lauantain joku naistenilta verotti sitten sunnuntai bailaajien määrää :D Aikamme istuskeltua päätimme lähtä tilaamaan tiskiltä lisää juomaa ja kappas vain.. kukas se siinä tiskillä olikaan.. Aku Hirviniemihän se siinä :D Aivan mukavalta mieheltähän hän vaikutti! Tarjosi juomat ja jutteli niitä näitä. Olipa kyllä kaikin puolin koominen ilta. Ja neljästään talsimma Kemin yössä vesisateessakin.. Siitä johtunee tämä vilustumiseni. 

Nyt ei auta muu kuin ottaa rauhallisesti ja juoda teetä hunajan kera^^ Toivonmukaan tämä olo helpottaisi pian! Jaksaisi tehdäkin vielä tälle viikolle jotain. 

No jos ei muuta niin voisin päivitellä tännekin vielä jotain myöhemmin :) Mutta nytten lähden teen keittoon ja sitten päikkäreille! (Jos vain uni tuleepi) ^^ heisan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti