maanantai 15. heinäkuuta 2013

Totuttelua tähän oululaisen elämään.

Nyt on aikaa jälleen tulla tänne päivitteleen kaikenlaista kun on muutto saatu alta pois ja pikkuhiljaa totuteltu tähän oululaisena olemiseen ja omillaan asumiseen. :) Muutto oli 17.6 ja nyt siis olen noin kuukauden verran asunut täällä ^^ Mukavaahan tämä on ollu asua hellun kanssa kaksisteen + nyt kun minun karvavauvva Gasparkin on ollut täällä meidän ilona ^^

Nyt olen kylläkin saanut viettää muutama päivää ihan Gasparin kanssa kaksisteen ku hellu otti ja läks Kemmiin kotikulmille käymään :) Viimeaikoina kylläkin on ollut aika useasti päänsärkyä enkä ole paljoa jaksanut touhuilla.. Perus pyykinpesua ja siivoilua + koiran kanssa ulkoilua ja leikkimistä. Josko sitä sitten pitäisi tällä viikolla pienimuotoiset tuparit :) ja vähän irtautuisi arjestakin välillä^^ Ja 1.8 onkin Satama open air ja näkkeepi Sonatan pitkästä aikaa^^ jeijj! Elokuussan alkaa myös koulukin :o Hiemankos mua jännittää joo.. Lääkealaa kun alan opiskelemaan ^^ Saapas nähä kuinka totuttelu kouluarkeen onnistuu :D toivonmukaan hyvin.

Nyt voisinkin lähteä käyttämään koiruuden ulkona ja siirtyä löhöileen tuohon sohvalle ja nauttia vielä näistä vapaista mitä on!^^ Lisään vielä tähän perään joitain kuvia mitä on täällä Oulussa tullut otettua^^ Heido!
Iltojen ajanvietettä murun kanssa.

Parhaat herkut<3
Vauvva pesulla.. reppana :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti